Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik GOPRO action camerat...

Melyik GOPRO action camerat vegyem meg?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni action camerat, gondolkoztam a sony action cameran is, de úgy láttam a GOPRO tisztább és szebb felvételeket készit. Kb 40-50ezer forintot szeretnék rászánni. Olyat szeretnék, amihez lehet venni vizalló tokot, mert a tengerben is szeretnék videót, képeket késziteni. És fontos, hogy nagyon szép videót és képet készitsen.

Köszönöm előre is a válaszokat :)

2018. febr. 18. 08:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Használtan egy Hero 3 esetleg kijön ebből a pénzből.
2018. febr. 18. 08:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Vagy a sony az jobb? Nezek videokat youtubeon, de meg jobban ossze vagyok zavarodva melyik a jobb...
2018. febr. 18. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:

A youtube egy kicsit csalóka azért. Láttam már ott olyan videót is amiben egy Eken kamera jobbnak bizonyult mint egy Hero4-es GoPro.

[link]

[link]

[link]

Esetleg ezekben a topickokban még szét tudsz nézni, hátha segítenek a döntésben. A GoPro, Sony és egyéb akciókamerák fórumai.

2018. febr. 18. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!