Önéletrajzba kép?

Figyelt kérdés
Hol csináltathatnék jó képet,mely jó lenne az önéletrajzomba.Magánember vagy fotóstúdió?Milyen árban vannek ezek? Köszönöm

2018. febr. 11. 19:03
1 2
 1/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
71%
Miért nem csinálsz magadról telefonnal vagy digitális fényképezőgéppel? Én anno úgy csináltam, hogy az ajtóra felraktam egy fehér lepedőt és ennyi, vagy megkérsz valakit, hogy fotózzon le, utána egy szövegszerkesztőben tudod alakítgatni ahogy tetszik.
2018. febr. 11. 19:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Szeretném ha profi munka lenne...
2018. febr. 11. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Fényképész. Digitális képet készítenek, emailben is el tudják küldeni neked.
2018. febr. 11. 19:24
 4/12 Metionin ***** válasza:
Én is magamnak csináltam de bármelyik fényképész megcsinálja.
2018. febr. 11. 19:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ugye megvan, hogy a képed az A4-es lapon egy 4-5 centis négyzet lesz? Felesleges stúdióba rohannod, erre jó bármi.
2018. febr. 11. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kell lenézni a kérdezőt, amiért profi munkát szeretne. Az önéletrajzzal magadat szeretnéd eladni. Ugyanúgy, ahogy egy webshop-ra sem mindegy, hogy egy profi termékfotót teszel fel (ami visszahozza az árát), vagy egy telefonnal készített valamit.

Van pár hr-es a családban, most is láttam pár önéletrajzot. 4-5 centis kép, de jó eséllyel a hr-es azt fogja legelőször észrevenni, és már az megalapozza a jövőbeni kapcsolatotokat (már ha lesz olyan, és nem megy rögtön olvasás nélkül a kukába az önéletrajzod). Nagyon nem mindegy, hogy azon a 4-5 centin egy nyaralásos kép, egy alexpós sötét valami vagy tényleg egy profi munka szerepel, ami után a hr-es nagyobb figyelmet fog az önéletrajzodra szentelni. Higyjétek el, nagyon gázos képek tudnak arra a kis felületre kerülni.

Bocs, hogy nem direkt a kérdésre válaszoltam, csak most kicsit lesokkolt ez a fehér lepedős felfogás...

2018. febr. 11. 20:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen,nem baj,hogy nem válaszoltál a kérdésre,úgy gondolom,hogy abba a pár ezer ftba nem fogok belehalni,mintsem itthon gimppel szórakozzak,főleg ha utána fel is vesznek.Szerintem nagyon is fontos a kép,akár hány centi.
2018. febr. 11. 21:08
 8/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

#6:

Mert miért ne lehetne egy fehér háttérnél csinálni képet?

A kérdés az volt, hogy magánember vagy fotóstúdió, ebből én a magánembert választanám, mert úgy is lehet jó képet csinálni. Persze azzal tisztában vagyok, hogy sokan elég gáz képeket tudnak rárakni az önéletrajzra.

Ha a Kérdezőnek az a kívánsága, hogy profi munka legyen és szakembert akar, akkor azzal sincs gond, van aki inkább rábízza, viszont árakat nem tudok, de ha valaki leírja, akkor én is tudni fogom.

2018. febr. 11. 21:46
 9/12 anonim ***** válasza:

#8: bocs, de Tőled kell idézzelek:

"az ajtóra felraktam egy fehér lepedőt és ennyi, vagy megkérsz valakit, hogy fotózzon le, utána egy szövegszerkesztőben tudod alakítgatni ahogy tetszik."

Nekem ebből finoman szólva sem az igényes munka jön le... az a baj, hogy sokak szerint elegendő egy telefon, havert megkérni, wordbe összedobni, jó lesz az. Ha a bemutatkozásodra nem vagy igényes, miért hinné azt a hr-es, hogy mindenre másra igen? A hr-esek mindig értékelik azt, ha valaki már az önéletrajzába munkát fektet. Egy kellően jól sikerült, jó benyomást keltő profi fotó nagyon sokat dobhat az esélyeiden, pl. akár még el is olvassa az önéletrajzodat (a beküldött önéletrajzok többségével ez nem mindig esik meg). Egyszerűen nem tudom, ezen mit kell még magyarázni.

2018. febr. 11. 22:15
 10/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

#9:

Előszõr is, nem tagadtam le, hogy én írtam,másodszor senki se vonja kétségbe, hogy egy jó kép dob az önéletrajzon,harmadszor nem fotózok telefonnal.

De nem is egyet beszélünk.

Én csak azt mondom, hogy nem szükséges profi fotós ehhez.

2018. febr. 11. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!