Canon EOS 500D-nek semmi hangja nincsen, amikor videót vesz fel, de amikor visszajátszom sistereg. Miért?

Figyelt kérdés

2018. jan. 29. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. A visszajátszáson a sistergés amit hallasz, az a gép saját zaja, illetve az erősítés során a számunkra hallhatatlan zajok felerősödése. Persze hogy nem hallod ezt felvételkor, mert akkor még nincs felerősítve. (A gépnek nagyon rossz erősítője van.) Ezek a régi Canon gépek teljesen alkalmatlanok normális minőségű hang felvevésére, tudom, mert nekem is van ilyen. Nem videózásra találták ki őket, hanem fotózásra. Ha esetleg csatlakoztatsz egy jó minőségű külső mikrofont hozzá, akkor jobb lehet a helyzet, de a zaj jórésze akkor is megmarad. Én egy frankó diktafonra szoktam külső mikrofonnal külön venni a hangokat, és utólag összepasszítani.
2018. febr. 2. 15:09
 2/2 A kérdező kommentje:
na de az 500D-hez tudtommal nem lehet mikrofont csatalkoztatni, ezt rosszul tudom?
2018. febr. 2. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!