Mondanátok vintage képszerkesztőket?
>Tapasztalat nélkül is tökéletes eredményt produkáló "vintage varázsgombos" szoftver nincs.<
Hogyne lenne, akár instagram, akár bármelyik hasonló mobilos app tud egy gombnyomásra idióta filtereket tenni a képre, van köztük retro-vintage-oldschool hatású is. Mondjuk ezekből tizenkettő egy tucat.
Aztán PS-hez, LR-hoz is leht letölteni akár ingyen is olyan actiont/plugint, ami hasonló hatást tesz a képre, az sem igényel túl nagy szakértelmet.
Mondjuk az eredmény nem lesz sem egyedi sem igényes, de szerintem ez nem is szerepel a kérdező elvárásai között.
Nem tudom, mikor fognak kimenni ezek a filléres instagramos filterek a divatból...
Ami viszont nekem tényleg tetszik, azok a valóban vintage fényképezőknek/objektíveknek a képi világa. Olyan filtert én még nem láttam, ami ugyanazt a hatást/érzetet elő tudta volna idézni. Ilyenkor egyszerűen LÁTOM, hogy ott van rajta az egykattintásos filter, és az egész stílustalanná és modorossá válik. De igaz ez bármilyen másik filterre is, csak rontani tudnak az összhatáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!