ADRIAN07HUN kérdése:
Front fókuszos az objektív. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam Nikon D3200-amhoz egy Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM típusú objektívet, de észre vettem hogy az autófókusza pontatlan, leteszteltem és elég sokat téved, a fókuszálni kívánt dologtol közelebb fókuszál. Utánanéztem, és láttam hogy jobb típusú dslr-eken van autofókusz Fine-tune beállítási lehetőség, amellyel ezt a problémát könnyen lehetne orvosolni. Viszont az én gépemen nincs ugyebár. Magát az objektívet szétszerelni nem merem. Mit lenne érdemes csinálnom? Esetleg megpróbálni kicserélni, vagy szervízbe vinni? Elég tanácstalan vagyok...2017. dec. 31. 13:10
1/4 anonim válasza:
Ha neten lett rendelve, 14 napon belül jelezheted az elállási szándékod, visszaküldés után visszakapod az árát.
2/4 anonim válasza:
Visszaviszed oda, ahol vetted:
- Jó esetben kicserélik szó nélkül.
- Ideális esetben még azt is megengedik, hogy kipróbáld az újat, nehogy még rosszabbat vigyél haza mint amivel jöttél.
- Kevésbbé jó esetben átveszik "javításra".
A Sigma objektívek híresen pontatlanok, egyik szaküzletben sem fognak meglepődni, ha ilyen hibával viszed vissza.
3/4 anonim válasza:
A. Addig cserélgeted míg jó nem lesz!
B. Szervíz kalibrálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!