Analóg cctv kamerahoz mi kell? Lentírom

Figyelt kérdés
A félgomb alakú van, a régifajta, nem tudom a pontos típust, nincs rajta címke, van még két másik fajta is, de egyiket se sikerült összekötni a tvvel. 500 mA os tápot használtam, bar 200 az igénye kábé ezeknek úgy tudom, de elvileg nem kellene soknak lennie, legalabbis rövid távon, amugyis sorba lesz majd kötve. Első körben tesztelni akarom, hogy hova rakjam. Amikor rá kötőm a tvre akkor csak valami csikozás látszik ha mozgatom a kamerát a hullámok máshova kerülnek. Csatlakozás bnc ről indul és rca ra egy átalakítóval, ami a tv av bemenetére megy, mi lehet a probléma? Az árnyékolás hiánya lenne a probléma? Vagy mi? Minek van akkor bnc to rca átalakító, ha így nem megy? Vagy van árnyékolt rca? Mert egy mezei hangszóróhoz használt rca val kötőztem. Ha szükséges tudok képet csinálni róla.

2017. dec. 21. 13:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem írtad hogy miféle a kamera, új, vagy használt.

Ha új , analóg és csak csíkozódás látszik, azért van, mert nem sima sd, hanem AHD, azaz analóg HD és megfelelő megjelenítő kell hozzá.

Ha régi sima tévé felbontású és használt, lehet rossz is már.

Egyébként csak simán a tv kompozit videó, vagy a scart bemenetére kell kötni és kell lennie képnek.

2017. dec. 21. 13:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Elvileg leselejtezték, lett helyette digitális, szóval nem hinném, hogy ezek hd k lennének
2017. dec. 21. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!