Szerintetek milyen Ni-Mh AA-méretű akkumulátort érdemes venni?
Figyelt kérdés
Elsősorban saját tapasztalatokat várok. Külön köszönöm, ha megírjátok, hogy lehet a neten megvenni az általatok ajánlottat. Olyat keresek, ami 4 darabos szerelésben van, saját töltővel. Köszi, ha segítesz!2017. dec. 4. 18:52
1/2 anonim válasza:
A minőség és az ár között néha van valami laza összefüggés. Én már csak Eneloopot vennék, de nem a saját töltőjével, hanem az IPC-vel. Úgy kezdődött, hogy vettem egy fényképezőt, ami két felvétel után kikőpte az addig kifogástalannak hitt akkukat, majd egy fél órát működött Duracell elemmel, és az Enelooppal meg kifogástalanul. Ennek már 7 éve, azóta több készlet is van, évente egyszer mérek rajtuk kapacitást (az végülis nem olyan sok, de nem csökken). És ez, hogy másfél év után előveszem, és ott folytatom vele, ahol abbahagytam, ez isteni fícsör. A többi meg egy-két hónap alatt önkisül.
2/2 anonim válasza:
Előzőhöz nincs mit hozzátenni. Mindent leírt, tűpontos.
Van az Eneloop, és vannak a többiek. A többiek töltötten szállított, önkisülés nélküli akkuja (GP Recyko, Varta Ready2Use) meg sem közelíti. A hozzá való töltők vagy buták, vagy hihetetlenül drágák.
Az IPC töltő viszonylag olcsó, és tud kisütni. Tud kapacitást mérni, és tud formáló kisütő-töltő ciklust (addig tölti-süti, ameddig a kapacitás növekszik a ciklusok során). Minden marketingszöveggel ellentétben az Eneloop is szereti a kisütik, és félévente egyszer egy regeneráló ciklust futtatnak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!