2/13 A kérdező kommentje:
köszi, ez nagyon bő volt :D
2017. dec. 4. 12:08
4/13 A kérdező kommentje:
akkor kifejtem:
Milyen képeket készít, megéri megvenni? Nem vagyok profi még elég amatőr vagyok, de szeretném magam fejleszteni és még nem szeretnék erre sokat költeni.
2017. dec. 4. 13:11
5/13 anonim válasza:
Két éve használom. Az említett "eléggé amatőr" szintre tökéletes. Tanulni, megtapasztalni a kis mélység-élességet, portrézni, személy szerint legjobb választásnak tartom a kit obi után. Közgyűrűvel makróra is elég jó. Fókusz gyorsaságára nincs panasz 6D-n, ellenben 600D-n elég ergya volt, de ez inkább a váz miatt lehetett. Képminőségre f/1.8 on elég lágy, PS-ben utólagos élesítéssel falura elmegy. f/2.8-nál elmegy, utólagos élesítéssel egész elfogadható, f/4.5 felett élesítés nélkül is jó. Ár/érték aránya 10/10. Ennyi pénzért csak ajánlani tudom.
6/13 anonim válasza:
Illetve itt egy oldal, hogy a "jobbak" mit hoztak ki belőle: [link]
7/13 A kérdező kommentje:
Canon EOS 1300D-m van van már 2 objektívem (egyik ami hozzá volt másik egy tamron 70-300-as ) de szeretném újítani a "készletet". Illetve nem szeretnék több százezret költeni egy objektívre hobbifotósként.
2017. dec. 4. 15:43
8/13 anonim válasza:
Volt már olyan kérdés hogy megéri e 70ezres kategóriát venni inkább és a válasz az volt hogy határozottan!
Egy-két kategóriával jobb a 70ezres ármagasság (élesség, kontraszt stb..) persze ott is meg kell nézni mit veszel!
Ha nincs rá keret akkor szegény ember vízzel főz és a fent említett is elviselhető minőséget ad.
9/13 A kérdező kommentje:
17 évesen ,nem dolgozó emberként nem szeretnék rá többet költeni. Főleg, hogy csak hobbi.
2017. dec. 4. 16:12
10/13 A kérdező kommentje:
De kíváncsi vagyok, linkelj egyet fentebbi árkategóriából ami hasonló funkciókkal bír, mint a kinézett objektív.
2017. dec. 4. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!