Milyen fényképező gépet érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Egy ilyen kérdésem lenne.Nagyon szeretek az erdőben barangolni és az állatokat illetve madarakat távcsővel nézni.És arra gondoltam hogy milyen jó lenne képekre vetni a vadak és madarak viselkedését.Ezért esetleg nem tudnátok nekem ajánlani olyan szép képminőségű fényképező gépet amivel madarakat illetve vadakat lehet szépen fényképezni.A gépekhez nem nagyon értek de ha elkezdeném lehet fél-1 év alatt bele tanulnék. A válaszokat előre is köszönöm .:)2017. szept. 18. 23:28
1/4 anonim válasza:
igazság szerint nem tudom, hogy ehhez milyen felszerelés kéne, más területen vagyok a hobbifotózáson belül, de azért javarészt nem a váz számít, ne csak azt nézd. Meg szerintem az elektronikás kategóriában több válasz lenne :D
2/4 anonim válasza:
A Nikon belepo szintu dskr gepeiben ugyan az a kepfeldolgozo erzekelo, szal sztem vegyel egy Nikon 3000 sorozatu vazat es keress hozza, egy 200-as fix 4-es fenyereju obit. Arban igy jossz ki a legjobban. A fenyero sokat szamit, ha megteheted anyagilag vehetsz 2,8-ast is.
3/4 anonim válasza:
Nehéz leragadni egy fokon, mert bármikor lehet azt mondani, hogy egy kicsivel több pénzért kicsivel jobb lesz a fotók minősége...
Szerintem a Canon a nyerő, mert objektívjei általában megfizethetőbbek, mint bármi más. 200-400-as objektívje véleményem szerint legalább kell, az első változat használtan kb. 250 eFt. Meg egy cropos váz. Minél újabb, annál jobb szolgáltatásaiban, zajtűrésében, stb. A vadazás az egyik legdrágább fotós mulatság. A 300 mm-ig terjedő olcsó objektívek általában nagyon igénytelenek a képminőséget tekintve, az egy zsákutca.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat őszintén megmondva én egy Cannon EOS 700D-re gondoltam de az objektíveket nem igazán tudom .Egyébként ez a gép megfelelne ?
2017. szept. 19. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!