Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szeretnek videozasra DSLR-t...

Szeretnek videozasra DSLR-t venni. Mit eri meg?

Figyelt kérdés
Es nemtudom el donteni Canon vagy Nikon? A Canonbol nem neztesm semmit de a Nikonbol d5500at es abbol is dupla obisat egy 18-55 es egy 55-200 asat! Kisfilmeket es Hip Hop tancos klippeket szeretnek fel venni nekem a videominosege legyen jo!
2017. szept. 17. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9 Bocsi, de szerintem kezdőként elég merész szir-sz*r-ozni bármit is, mikor láthatóan éppen csak ismerkedsz a területtel. Különösen, hogy igényként egy 18-55-öst, és 55-200-ast jelöltél meg, amelyekre inkább passzol a fenti jelző. Akár a belépő szinten legolcsóbb Canon M10-essel is gyönyörű filmes hatást lehet elérni, tehát hatalmas tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogyha itt valaki GH4 árszínvonal ajánl itt neked valamit, akkor szemetet sóz rád.
2017. szept. 18. 07:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Na most árulta el magát a kérdező. Mint már írtam a #2 válaszban, a kérdező szimplán csak a ki-ha-nem-én stílust képviseli, ezért kell a dslr, aztán semmivel sem fog jobb videókat készíteni mint amit telefonnal is meg lehet lépni. Egyébként nézz csak fel youtube-re, írd be bármelyik jobb fajta (mint pl. az enyém, Asus ZE550KL) telefon nevét, mellé pedig hogy cinematic, érdekes találatok lesznek. Telefonnal is - aki ért hozzá nem csak menőzni akar - lehet komolyabb mozis hatású videót alkotni.
2017. szept. 18. 08:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem MILCről beszél mindenki ha nem is mondták ki konkrétan.

De ha a kérdezőnek az magabiztosságot ad :) akkor vegyen tükörreflexest! A Nikon d5500 egy viszonylag jó gép.

2017. szept. 18. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!