Szeretnek videozasra DSLR-t venni. Mit eri meg?
Figyelt kérdés
Es nemtudom el donteni Canon vagy Nikon? A Canonbol nem neztesm semmit de a Nikonbol d5500at es abbol is dupla obisat egy 18-55 es egy 55-200 asat! Kisfilmeket es Hip Hop tancos klippeket szeretnek fel venni nekem a videominosege legyen jo!2017. szept. 17. 14:33
11/13 anonim válasza:
#9 Bocsi, de szerintem kezdőként elég merész szir-sz*r-ozni bármit is, mikor láthatóan éppen csak ismerkedsz a területtel. Különösen, hogy igényként egy 18-55-öst, és 55-200-ast jelöltél meg, amelyekre inkább passzol a fenti jelző. Akár a belépő szinten legolcsóbb Canon M10-essel is gyönyörű filmes hatást lehet elérni, tehát hatalmas tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogyha itt valaki GH4 árszínvonal ajánl itt neked valamit, akkor szemetet sóz rád.
12/13 anonim válasza:
Na most árulta el magát a kérdező. Mint már írtam a #2 válaszban, a kérdező szimplán csak a ki-ha-nem-én stílust képviseli, ezért kell a dslr, aztán semmivel sem fog jobb videókat készíteni mint amit telefonnal is meg lehet lépni. Egyébként nézz csak fel youtube-re, írd be bármelyik jobb fajta (mint pl. az enyém, Asus ZE550KL) telefon nevét, mellé pedig hogy cinematic, érdekes találatok lesznek. Telefonnal is - aki ért hozzá nem csak menőzni akar - lehet komolyabb mozis hatású videót alkotni.
13/13 anonim válasza:
Szerintem MILCről beszél mindenki ha nem is mondták ki konkrétan.
De ha a kérdezőnek az magabiztosságot ad :) akkor vegyen tükörreflexest! A Nikon d5500 egy viszonylag jó gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!