Hogyan kell beállitani a Yongnuo YN-568 EX II vakut?

Figyelt kérdés
Az elsö vakumat vettem. Milyen adatokat kell rajta beállitani, automatikusan ráhangolódik a fényképezöre, vagy kell közben állitgatni? A fényképezögépben is kell valamit beállitani /ami a vakut illeti/?
2017. szept. 13. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Itt biztosan megmondják neked:

[link]

2017. szept. 14. 01:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Azt írják egy tesztnél, hogy a dobozban van többnyelvű használati utasítás...

Az az igazság, a kérdés olyan téren értelmetlen, hogy vissza lehet kérdezni: mire? A vaku különböző feladatokat láthat el, egy részükhöz a fényképezőgépen is kell állítani. Szóval?

Ha legegyszerűben akarsz vakuzni, akkor, ha a bal felső sarokban ETTL olvasható az LCD-n, akkor sehogyan. De ez valóban igen igénytelen válasz volt.

2017. szept. 14. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Rövid áttekintő:

[link]

2017. szept. 14. 10:40
 4/9 A kérdező kommentje:
A használati utasítás nem a mi nyelvünkön van hozzá. Mindkét linket átolvastam. Mit jelent a stroboszkóp mód /villantás/? Nagyon köszönöm.
2017. szept. 14. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Biztosan láttál már olyan képet, ami mintha fázisképekből lett volna összerakva. Erre jó a stroboszkóp. Ennél a vakunál ez a Multi. De még meg kell határozni melléje azt, hogy milyen erővel, milyen sűrűséggel és mennyit villanjon egy indításra.

Canon géped van amúgy? Nyilván. Próbálj meg a neten keresni Canon Speedlite 580 EX magyar kezelési utasítást, azt átolvasva nagyjából képben leszel azzal, ez a vaku mit tud, és mi mire használható. Nyilván vannak eltérések, azokat ki kell majd tapasztalni.

2017. szept. 14. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:
2017. szept. 14. 23:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, letöltöttem.
2017. szept. 15. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés, de miért vettél vakut, ha nem tudod használni? Szerintem vakut csak azután veszünk, hogy megtanultuk hogyan kell beállítani a vakut, hogyan kell ténylegesen vakuzni/deríteni és ha ezek ismeretében konstatáljuk, hogy a beépített vaku korlátoz valamiben.
2017. szept. 16. 00:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem értem, minek vetted a fáradtságot ilyen baromságot irni. Hogyan tanuljam meg beállitani a vakut, addig míg nincs...
2017. szept. 25. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!