Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szerintetek a Gobe jo márka...

Szerintetek a Gobe jo márka szürö téren? Vagy inkabb Hoya? Nektek miylen tapasztalat?

Figyelt kérdés

2017. aug. 25. 01:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a Gobe valami kínai noname, a Hoya fokkal jobb, bár is az alsókategória. Am. milyen szűrőről lenne szó.
2017. aug. 25. 08:11
 2/4 A kérdező kommentje:
hát csak azért kérdezem,mert a Gobe is némelyik elég borsos áron van... Vannak UV filterek 30 eurokért. A borsost arra értem hogy pl Rollei,Hama már árulja 10 eurokert ugyanazt. Persze tudom hogy vannak márkák 80 euroert is
2017. aug. 25. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Rollei, Hama kb a legalja, az alatt már csak a tényleg noname kínai vackok vannak.

Ezt a Gobe nevű márkát nem ismerem, mifelénk nem túl elterjedt, de ahogy nézem azért ez nem a teljesen noname kínai cucc.

Hoya pedig egy abszolút vállalható belépő szintű márka (messze az említett Hama és társai felett), nekik vannak minőségi, de elérhető árú holmijaik, és komolyabb cuccaik is.

Én minimum a Hoyára szavaznék

2017. aug. 25. 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Németben elek ,és az amazon.de nagyon kezd beindulni a Gobe..ezert voltam kíváncsi ki mit mond..de nem sok hozzászóló jött... Egyébként japán gyártás...
2017. aug. 25. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!