Canon EOS 5D MARK I (legelső) magyar nyelvű használatit honnan tudok letölteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mark II-höz találtam, de sajnos I-hez nem. Kérem, aki tud, segítsen. Köszi.2017. aug. 19. 09:14
1/4 anonim válasza:
Szerintem a Mark II manuálját használhatod nyugodtan, nem hiszem hogy nagy különbség lenne a menüben. Egyébként nem értem, miért vettél ilyen gépet, ha nem is tudod hogyan kell használni?!
2/4 anonim válasza:
Mai szemmel egyébként azon kívül hogy nagy, komoly hatása van, és "megfordulnak utána" ha látják nálad, elavult technika. Zajos, dögnehéz, még tegyél rá vakut is, és nem feltétlen gyors... Véleményem szerint egy mai kisméretű MILC gép egy jó obival kenterbe veri...
3/4 A kérdező kommentje:
nem nekem kell, megkértek rá, hogy nézzek a neten. Szerencsére találtam. Én távol állok a fotózástól szerencsére.
Tudjuk hogy van rengeteg jobb fajta, de a gép adott, ezzel kell dolgozni. :)
2017. szept. 29. 21:52
4/4 anonim válasza:
Ez a magyaros hozzáállás. Kérdez valamit, erre kioktatjátok, hogy nagy hülye, egészen mást kellett volna csinálnia már születésétől fogva. :D Billió fényévre van ez a mentalitás Európától. :D
Mondjuk ezt Bödőcs is kifigurázta, hogy mindig van a társaságban egy harmadik, aki fensőségesen azt mondja: ne úgy! Csak Bödőcsnél ezek legalább alkoholisták. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!