Ha a fényképezőgépem már nagyon a végét járja, az a képek minőségén is meglátszik?
Takarítsad le az érzékelőt és ki a gépet időnként.
Tudod, ép test, ép képek;)
Engem érdekelne hogy milyen időközönként érdemes tisztítani a gépet?
Hány expószám után?
Én is meg tudom oldani vagy inkább szerviz?
" Engem érdekelne hogy milyen időközönként érdemes tisztítani a gépet?
Hány expószám után? "
Ez nem így működik.
Értelem szerűen más időközönként kell takarítani egy műteremben használt gépet, és más időközönként egy olyat, amivel kint a porban kúszva virágokat makrózol.
Más ha sosem cserélsz objektívet, és más, ha 2 percenként belenézel a gépbe, mert nem is fotós, aki nem veszi le sűrűn az objektívet, és nem cserél minden 3. kép után.
Van aki odafigyel, hogy a lehető legpormentesebb legyen az objektív csere is, más meg lerakja a gépet objektív nélkül, amíg elpakolja a felszerelést, előszedi a másikat...
szóval rengeteg mindentől függ, hogy kell e tisztítani, nem elég annyit mondani, hogy 1000 expónként, van gép ami ennyinél patyolat tiszta, és van ami retkesebb, mint a csatorna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!