Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen ND (szürke) szűrőt...

Milyen ND (szürke) szűrőt ajánlatok?

Figyelt kérdés

Nd 8 vagy Nd 1000 re gondoltam..azt tudom hogy mihez alkalmazzák az ND szűrőket, de azt nem hogy melyik mire,meddig,hogyan jó... annyit olvastam hogy nd8-3 fény értek csökkenés Nd 1000 9-10 fényérték... de ez nekem igy nem mond sokat..

Szeretném használni tájfotokhoz.. városban egy híd alatt elmosni a folyót vagy pl Bakonyban(de ott kevesebb a fény alapbol ugye) szóval valami kétes megoldás lenne jó..ha lehet ezeket szeretném egy szűrővel megoldani, nem akarok kettőt venni..meg olyan 2-400ig izét se szeretnék mert biztos nincs olyan kép minősége mint egy fixnek

2017. aug. 6. 02:05
 1/4 anonim ***** válasza:
A válasz ott van a kérdésedben, csak utána kéne járnod, mi is az a fényérték - ha már fotózol, amúgy is illik tisztában lenni az alapfogalmakkal.
2017. aug. 6. 09:33
 2/4 A kérdező kommentje:
na megjött a bölcs de semmit érő válasz, nem értem az ilyet miért nem tartod magadba... hol a válasz? ez egy kérdez felelek oldal.. ha annyira zseni vagy válaszoltál volna ,de ezzel megmutattad hogy fogalmad sincs az egészről
2017. aug. 6. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért nem tartom magamban, mert reméltem, hogy esetleg felkeltem az érdeklődésedet az általad választott hobbi iránt, és - gondoltam, talán - utánanézel, tanulsz kicsit.

De ha nem, nem.

Én nem fogok neked ajánlani semmit, mert ahogy az összes szűrő, a szürke is egy olyan dolog, hogy az adott helyzet határozza meg, mi lesz a megfelelő.

Ha megsértődsz és sértegetsz, akkor is.

2017. aug. 6. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Így van, ahogy az előző válaszoló is írta. Én kicsit megpróbállak közelebb vinni.

Google: fényérték

2017. aug. 7. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!