Milyen ND (szürke) szűrőt ajánlatok?
Nd 8 vagy Nd 1000 re gondoltam..azt tudom hogy mihez alkalmazzák az ND szűrőket, de azt nem hogy melyik mire,meddig,hogyan jó... annyit olvastam hogy nd8-3 fény értek csökkenés Nd 1000 9-10 fényérték... de ez nekem igy nem mond sokat..
Szeretném használni tájfotokhoz.. városban egy híd alatt elmosni a folyót vagy pl Bakonyban(de ott kevesebb a fény alapbol ugye) szóval valami kétes megoldás lenne jó..ha lehet ezeket szeretném egy szűrővel megoldani, nem akarok kettőt venni..meg olyan 2-400ig izét se szeretnék mert biztos nincs olyan kép minősége mint egy fixnek
Azért nem tartom magamban, mert reméltem, hogy esetleg felkeltem az érdeklődésedet az általad választott hobbi iránt, és - gondoltam, talán - utánanézel, tanulsz kicsit.
De ha nem, nem.
Én nem fogok neked ajánlani semmit, mert ahogy az összes szűrő, a szürke is egy olyan dolog, hogy az adott helyzet határozza meg, mi lesz a megfelelő.
Ha megsértődsz és sértegetsz, akkor is.
Így van, ahogy az előző válaszoló is írta. Én kicsit megpróbállak közelebb vinni.
Google: fényérték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!