Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen kamerát ajántok hobbisz...

Milyen kamerát ajántok hobbiszinten?

Figyelt kérdés
Kb.80ezerig, 14 évesnek, tájképeknek, portréknak.Legyen jó a zoomja

2017. júl. 30. 12:36
 1/10 ThodEE GoD ***** válasza:
38%

220voltnál egy komolyabb szett amivel érdemes belevágni:

[link]

[link]

Igaz ez így pont 80k de már elég vállalható kombó :)

Később lehet hozzá venni tele objektívet vagy jobb fényerejű obit de kezdésnek tökéletes választás ;)

2017. júl. 30. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:

14 évesnek valami fele ennyibe kerülőt. Annyi idősen 3 hetente változik, hogy mit akar az ember csinálni, egy bridge gép tökéletes, hogy komponálni, utomunkázni tanuljon, ha meg tényleg komolyan érdekli, akkor bele fogja magát úgyis annyira ásni a témába, hogy pontosabban meg tudja fogalmazni az igényeit annál, hogy nagy Zoom (ami jellemzően pont a portrénál és a tájképnél nem is olyan fontos).

Mellesleg az ajànlott Nikonból pont az hiányzik, amit a köznyelv nagy zoomnak gondol.

2017. júl. 30. 13:46
 3/10 ThodEE GoD ***** válasza:
Én is bredgen kezdtem, elszórtam csomó felesleges pénzt mire eljutottam ahhoz a géphez ami kielégíti az elképzeléseimet és ha nem lett volna később pénzem rá akkor a bridge-el abba is hagytam volna, akkoriban 70 pénzért vettünk egy Pentax X5-öt, lassú volt, sok korláttal hiába zummolt nagyot, de vegyen amit jónak lát én jót akartam ;)
2017. júl. 30. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Hehe, én videokamerára gondoltam a kérdésből:DDD

Kamera is tud képet produkálni;)

Fényképezőben meg egy használtat érdemes lesni fele áron ( 40e)...Pentax 10d 18-55...vagy valami hasonlót, amiben max 50e expo van.

2017. júl. 30. 15:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2017. júl. 31. 08:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Az első kérdezőtől annyit szeretnék mlg kérdezni h a használt gépek is jók?
2017. júl. 31. 08:44
 7/10 ThodEE GoD ***** válasza:

Te vagy a kérdező :D

Igen a cuccaim nagy részét használtan vettem, személyesen vettem át és a helyszínen kipróbáltam.

2017. júl. 31. 13:22
 8/10 A kérdező kommentje:

Csak elírtam Xddd

Amugy köszi választ!:)

2017. júl. 31. 13:31
 9/10 ThodEE GoD ***** válasza:
Azért ajánlottam a használtakból is olyat ami megbízható boltból van mert vettem is már tőlük kiszállítással és mégse csak 30 perced van ott kipróbálni hanem pár napod ;)
2017. júl. 31. 13:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem
2017. júl. 31. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!