Vettem egy ilyesmi AF-es közgyűrű sort kínából. Első alakalommal felraktam mindhármat és működött az AF, csak nem tudott fókuszálni, de második próbálkozástól nem működik, miért?
Figyelt kérdés
Valamit tudok rosszul csinálni, vagy csak szar lehet? Hogyan tudnám ellenőrizni?
2017. júl. 21. 11:36
1/5 anonim válasza:
Pont ilyenem van nekem is. Jól kell összerakni. Sokáig én se értettem mi a baja, de összeraktam az egészet újra, aztán jó lett. Meg a vázra se mindegy hogy rakod föl. Próbálkozz, aztán jó lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy kell felrakni elvileg, van jelölés rajta, de megnézem a csatlakozót is hogy jó helyre menjen, azzal nincs gond.
2017. júl. 21. 14:04
3/5 anonim válasza:
Akkor nem tudom, az enyém sem mindig működik. De ez a legolcsóbb 3 ezer forintos típus (csak jófogáson drágábban árulják), szóval benne van a pakliban, hogy szar. Én adapteres manuál obit használok rajta, azt is csak film szkennelésére, szóval rég próbáltam.
4/5 A kérdező kommentje:
ok, csak nem értem mi tud szar lenni benne
másrészt drágábbat is kínában gyártják, szóval nem tudom miben bízhatok meg
2017. júl. 21. 17:46
5/5 anonim válasza:
Bármi... Rosszul van összerakva, gagyi alkatrészek vannak benne, hiába ugyan ott gyártják, attól még nem ugyan az a minőség közel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!