Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fehér csík a kép szélén? SOS...

Fehér csík a kép szélén? SOS Részletek lent.

Figyelt kérdés

A következő lenne a problémám, egy hónapja körülbelül vásároltam egy Nikon D3300 gépet használtan, egy hetes és garanciális is volt. Eddig nem használtam túl sokat, most hogy jutott rá időm, elkezdtem a képeket először felrakni a gépre, majd a telefonomra. Azt vettem észre, hogy az álló képeknél a képek jobb oldalán egy fehér csík található, a fekvőknél pedig a képek alsó részén, de ez csak a telefonomon volt szembetűnő, a fényképezőn és a számítógépen sem vettem észre. Ha levágom a fehér csíkot egy képszerkesztő segítségével, akkor eltűnik. Csatolok pár képet a problémáról. Szerintetek mi lehet a gond ? Esetleg van valami keret beállítva a fényképezőn ? Vagy valamiféle meghibásodás lehet ? Ha igen, akkor erre is érvényes a garancia ? A válaszokat előre is köszönöm!!!

Képek Windowsban:

[link]

[link]

Képek a telefonomról screenshottal:

(kinagyítva látszódik a baj)

[link]

[link]

2017. júl. 5. 12:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!