Ti hogyan oldanátok meg?

Figyelt kérdés
Esküvőre szeretnék képeket adni a vendégeknek azonnali nyomtatással. Felmerült az Instax gép használata. Vagy van esetleg valami más megoldás digitális géphez valami nyomtató? Bár igazâból itt feltétlenül nem szükséges a nagy minőség.
2017. jún. 27. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:

"Bár igazâból itt feltétlenül nem szükséges a nagy minőség."

Az étel-ital is így lesz megoldva? Jó lesz a szar is?

Én nem adnék a vendégeimnek szart. Inkább kapjanak utólag rendes képeket, nem látom semmi érelmét a te tervednek.

2017. jún. 27. 17:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Honnan veszed, hogy nem lesz fotós? Írtam én ilyet? Csak tudod Ő nem nyomtatja ki rögtön a képeket, mert az nem olyan minőségű lenne. Egy-egy darab képre gondoltam amit rögtön haza tudnának vinni a vendégek. Tudod ez most divat. De ha te nem tudod, hogyan mennek a dolgok és érdemben sem tudsz hozzászólni, segíteni akkor inkább pazarold az energiád másra.
2017. jún. 27. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Nem kell megsértődni meg hisztizni, elmondtam a véleményemet.

Gondoltam, hogy lesz fotós, épp ezért nem értem, mi a frásznak valami - általad is rossz minőségűnek nevezett - vackot még külön adni.

Engem nem érdekel, mi a divat, leszarom, hogy a szomszéd esküvőjén osztogattak ótvar minőségű instant fényképeket. Én nem adnék a vendégeimnek szar minőségű képet, akár divat, akár nem.

Ha nem érdekel a véleményem, nem kell kikérni. Esetleg írd oda, hogy csak olyanok véleménye érdekel, akiké megegyezik a tiéddel.

2017. jún. 27. 18:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Segítséget kértem, nem a véleményed!
2017. jún. 27. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a legnagyobb segítség amit az adott esetben kaphatsz. :)
2017. jún. 27. 19:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Meg lesz oldva enélkül is. Köszönöm, hogy ahhoz képest, hogy leszarsz mindent, ennyi időt szenteltél rám az életedből. 😁
2017. jún. 27. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt ez pofátlanság a fotóst tekintve, hogy ő itt dolgozik neked, te meg itt nyers képeket osztogatsz mindenkinek.

Másrészt etikátlan is. Gondolj bele, mindenki elvisz tőled az esküvőről nyers, előnytelen beállítású, sz. képeket, amin semmi kidolgozás nincs és utána az marad meg nekik emlékbe, nem pedig a fotós által profin kidolgozott képek.

2017. júl. 11. 22:56
 8/8 A kérdező kommentje:

A keresztanyukámék esküvőjén anno fényt kaptak a filmek, úgymond landolt a kukába mind, szerencsére az egyik vendég csinált pár képet és az maradt meg nekik emlékbe.

Az elmúlt pár esküvőn ahol voltam nem kaptam utána képet, sem a párról, se magunkról. Csak ugye a gagyi minőség amit én vagy a család készített telefonról vagy fényképezővel, de nekem így is ez maradt emlékbe.

A kérdésemre még mindig nem vâlaszolt senki érdemben, de azóta már meg van oldva a történet. 😊

2017. júl. 13. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!