Ti hogyan oldanátok meg?
"Bár igazâból itt feltétlenül nem szükséges a nagy minőség."
Az étel-ital is így lesz megoldva? Jó lesz a szar is?
Én nem adnék a vendégeimnek szart. Inkább kapjanak utólag rendes képeket, nem látom semmi érelmét a te tervednek.
Nem kell megsértődni meg hisztizni, elmondtam a véleményemet.
Gondoltam, hogy lesz fotós, épp ezért nem értem, mi a frásznak valami - általad is rossz minőségűnek nevezett - vackot még külön adni.
Engem nem érdekel, mi a divat, leszarom, hogy a szomszéd esküvőjén osztogattak ótvar minőségű instant fényképeket. Én nem adnék a vendégeimnek szar minőségű képet, akár divat, akár nem.
Ha nem érdekel a véleményem, nem kell kikérni. Esetleg írd oda, hogy csak olyanok véleménye érdekel, akiké megegyezik a tiéddel.
Egyrészt ez pofátlanság a fotóst tekintve, hogy ő itt dolgozik neked, te meg itt nyers képeket osztogatsz mindenkinek.
Másrészt etikátlan is. Gondolj bele, mindenki elvisz tőled az esküvőről nyers, előnytelen beállítású, sz. képeket, amin semmi kidolgozás nincs és utána az marad meg nekik emlékbe, nem pedig a fotós által profin kidolgozott képek.
A keresztanyukámék esküvőjén anno fényt kaptak a filmek, úgymond landolt a kukába mind, szerencsére az egyik vendég csinált pár képet és az maradt meg nekik emlékbe.
Az elmúlt pár esküvőn ahol voltam nem kaptam utána képet, sem a párról, se magunkról. Csak ugye a gagyi minőség amit én vagy a család készített telefonról vagy fényképezővel, de nekem így is ez maradt emlékbe.
A kérdésemre még mindig nem vâlaszolt senki érdemben, de azóta már meg van oldva a történet. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!