Be tudom állítani gy kamerán hogy tükrözve fotózzon?
Sziasztok. Egy fura kérdésem lenne, mégpedig amint a címben is lehetett látni. Hogyan vagy egyáltalán van-e arra mód, hogy a fényképezőgépemet úgy állítsam be, hogy tükrözve mentse a képeket?
Egy picit részletesebben, az a problémám, hogy a legjobb barátnőmmel szoktunk menni fotózni, profilképeket csinálni fb-ra, és valahogy sosem sikerül olyan kép ami igazán tetszene. Csodálkoztam is, mert a szelfijeim mindig olyan jók, a rólam készült fotók meg soha. Nem jöttem rá hogy miért, pedig egyszerű a válasz. A kamera nem tükrözve készít képeket mint a telefon első kamerája, hanem megfordítja. Lehetséges lenne valahogy úgy beállítani hogy az tükrözve mentse a fotókat?
14/l
A fényképező jobbára nem tud ilyet, de utólag egy közepes képnézegető is megold két kattintásból. Pl. FastStone
Viszont nem biztos, hogy érdemes ezt erőltetni, mert az egész világ tükrözés nélkül lát téged, így nekik a tükrözött kép lehet furcsa.
Rendben, köszönöm a válaszokat! :)
Hát tudom hogy nem tükrözve látnak, de engem az érdekel hogy nekem tetsszen a fotó, mivel eddig egy olyan képem se lett amire azt mondtam volna hogy na, ez igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!