Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Be tudom állítani gy kamerán...

Be tudom állítani gy kamerán hogy tükrözve fotózzon?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy fura kérdésem lenne, mégpedig amint a címben is lehetett látni. Hogyan vagy egyáltalán van-e arra mód, hogy a fényképezőgépemet úgy állítsam be, hogy tükrözve mentse a képeket?

Egy picit részletesebben, az a problémám, hogy a legjobb barátnőmmel szoktunk menni fotózni, profilképeket csinálni fb-ra, és valahogy sosem sikerül olyan kép ami igazán tetszene. Csodálkoztam is, mert a szelfijeim mindig olyan jók, a rólam készült fotók meg soha. Nem jöttem rá hogy miért, pedig egyszerű a válasz. A kamera nem tükrözve készít képeket mint a telefon első kamerája, hanem megfordítja. Lehetséges lenne valahogy úgy beállítani hogy az tükrözve mentse a fotókat?

14/l

2017. jún. 22. 04:32
 1/5 A kérdező kommentje:
*a rólam készített fotók meg soha nem jók.
2017. jún. 22. 04:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha utólag tükröznéd szerkesztővel?
2017. jún. 22. 06:26
 3/5 anonim ***** válasza:

A fényképező jobbára nem tud ilyet, de utólag egy közepes képnézegető is megold két kattintásból. Pl. FastStone

Viszont nem biztos, hogy érdemes ezt erőltetni, mert az egész világ tükrözés nélkül lát téged, így nekik a tükrözött kép lehet furcsa.

2017. jún. 22. 07:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Csinálj egy képet, tükrözd utólag és kérdezz meg embereket, az eredeti vagy az tetszik nekik jobban.
2017. jún. 22. 07:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm a válaszokat! :)

Hát tudom hogy nem tükrözve látnak, de engem az érdekel hogy nekem tetsszen a fotó, mivel eddig egy olyan képem se lett amire azt mondtam volna hogy na, ez igen!

2017. jún. 22. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!