Rendeltem egy Nikon Coolpix L840 nevű fényképezőgépet hobbi fotózásra, most fog lejönni. Evvel a géppel lehetséges mozgó dolgok fotózásra is? Utána olvastam, de erre nem kaptam választ. Olvastam, hogy nincs manuális opció rajta, ezért nem tudom.
Minden fényképezőgéppel lehetséges mozgó dolgok fotózása.
De általában inkább minél több automatika és ultra gyors AF kell hozzá mint manuális beállítás.
Tehát ha arra vagy kíváncsi hogy ezzel a géppel lehet e éles képet készíteni gyorsan mozgó tárgyakról akkor a válasz az hogy kis eséllyel!
minden fényképezőgéppel lehetséges mindent fotózni, csak ismerni kell a működését, használatát és ki kell találni, hogy mit hogyan érdemes vele csinálni, hogy minél jobban menjen. egyes gépek több segítséget nyújtanak ehhez, míg mások kevesebbet, de lehetetlen nincs.
ha megérkezik, olvasd el alaposan a használati útmutatóját, hogy megismerd, mire képes a gép, mit hogyan lehet vele megoldani. aztán vegyél 1-2 fotózás alapjairól szóló könyvet, esetleg menj el egy fotótanfolyamra, vagy fotóklubba is, hogy mégjobban ki tudd használni a gépedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!