Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Vakut távolról hogy lehet...

Vakut távolról hogy lehet vezérelni?

Figyelt kérdés

Ha vennék valami régi középérintkezős vakut, akkor azt távolról hogy lehet elsütni az expo pillanatában, kioldózsinór nélkül?

Van olyan ami a rendszervaku villanására sül el? Érdekelne a dolog, kerti madárfotózásnál láttam, hogy 2-3 vakut külön állványokon használt a fotós, viszont a gépen azt hiszem nem volt.

2017. jún. 14. 08:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha van egy kis elektronikai vénád akkor össze tudod kötni egy vezetékkel a gépváz és a vaku érintkezőit.

Az elsütésnek mindenképpen működnie kell vezetékekkel is. Az adatkommunikáció már nem biztos hogy működne...

2017. jún. 14. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Vagy vannak távvezérlős vakuk

[link]

2017. jún. 14. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
2017. jún. 14. 09:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de ez nekem drága megoldás hobbi szintre... Gondoltam hogy a régi középérintkezősöket is el lehet valahogy távolról villantani, direkt azért vennék olyanokat, mert olcsók használtan, de hogy ez a rádiós távirányító ennyibe kerüljön... Akkor más megoldás nincs is igaz?
2017. jún. 14. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Mint ahogyan mondtam az érintkezők összekötésével vezetékkel megtudod oldani. Ha a finom vezérlés nem is működik így de az elsütésnek mennie kell.
2017. jún. 14. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Amúgy az e-bay-en megkapod egy tizesért

ha annyit sem szánsz rá akkor marad forrasztgatás

de az is van pár ezer forint mire mindent megveszel hozzá.

Node manapság akármilyen hobbid is van ez a minimum amit kell rá költeni...

2017. jún. 14. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Olyan kubust keressél, ami optikai slave indító, de be lehet állítani rajta, hogy hányadik villanásra indítson.

Amin nem lehet beállítani, abból itt van egy egy ötösért (kicsit drága ennyiért):

[link]

2017. jún. 14. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!