Üdv. Melyik fényképezőgép lenne jobb kezdésnek, tanuláshoz?
El szeretnék kezdeni foglalkozni a fotózással mélyebben akár pénzkeresés céljából, végső célóm ez is lenne és igen tudom hogy telített a szakma és sokan vannak.... tanuláshoz melyik az ideálisabb? , illetve ha a későbbiekben tartozékokat szeretnék vásárolni melyikk lenne abból a szempontból olcsóbb? Ő lenne az eggyik:
A másik:
Köszönöm hogy időt szántál a kérdésemre!
Ha a kettő közül kell választani, én a Canont választanám, de mondok mást. Én tanulni valami olyan kompaktot, vagy bridge gépet vennék, amin az elméletben tanultakat tovább fejlesztem, megtanulok komponálni stb. Arra jöttem rá, hogy ha tudsz fotózni, bármilyen géppel mesteri fotókat csinálsz, de ha nem tudsz, akkor a legszuperebb géppel még annyira sem, mert elveszel a beállításokban.
Operáltam én is tükörreflexessel, de túl nagy, nehéz, ha komolyan gondolod, akkor a gatyád rámegy a tartozékokra és kb egy hajókofferrel kell járkálnod :)
Most egy csúcskompakttal fotózom, amihez minden relatív olcsó. Tudok rátenni szűrőket, kiegészítő obikat és az egész elfér a zsebemben.
Nem mondom, hogy ezt az irányt kövesd, pláne, hogy nem tudom, miket szeretnél fotózni, de ez is egy opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!