Esküvői kamerázást szeretnék kigyakorolni/kezdeni szerintetek egy canon 70d vagy inkább egy panasonic gh4 lenne jobb hozzá?
Figyelt kérdés
Ui: Nem tudtok véletlen valamilyen jó mikrofont ami az iylen tipusú hangfelvételhez jó lenne? Valami bölcs tanács ilyen esküvöi kamerázás terén? :) Előre is köszi!2017. ápr. 19. 22:43
2/7 anonim válasza:
Menj el valaki mellé tanulni 2-3 szezont mielőtt belevágsz egyedül. Ez felelősség.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :) es mi a velemenyetek a sony a6300rol?
2017. ápr. 22. 20:36
4/7 anonim válasza:
Na, a sok Canonosnak fáj az igazság. Én már régen mondom, hogy a youtubon süt a minőségbeli különbség a Panák javára.
Hiába a nagy szenzor, mégis egy "majsz" a videókép minősége a sok dslr-nek.
5/7 anonim válasza:
a) aki ma filmezni Canont vesz az hülye,
b) szerintem senki sem írta itt, hogy nincs igazad,
c) amíg valaki itt kérdezi meg, hogy mit vegyen a munkájáboz, addig nincs készen rá, hogy elvégezze azt, főleg nem ezen a területen ahol ekkora a felelősség.
Én egyébként Sony rendszerre építenék, bár nem belépő szintű cuccokkal kezdeném, amatőr eszközök, nem munkára valók.
Kérdező: fenntartom, hogy mielőtt bevásárolsz, mielőtt munkát vállalsz, tanulj, éveket.
6/7 anonim válasza:
Egyébként a Canon EOS M3 -nak már tisztességes videóképe van, nincs lebutítva.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Hasznosak számomra :)
2017. ápr. 25. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!