Nikon D3300 18-105mm vagy Canon eos 700D 18-55mm?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első DSLR fényképezőm, de nem tudom melyik érné meg jobban. Hasonló árkategóriábam vannak csak az egyiknek a váza, másiknak az objektíve jobb. Aki ért hozzá melyiket ajánlaná?2017. ápr. 1. 14:52
1/7 anonim válasza:
Leírhatnád az obik pontos típusát.
2/7 A kérdező kommentje:
Nikon D3300 + 18-105mm VR és Canon EOS 700D + 18-55mm IS STM
2017. ápr. 1. 15:11
3/7 anonim válasza:
Canon beugró vázai eléggé gagyik. A 18-105 mm pedig már eléggé utazózoom szagú.
D3300-at venném egy kisebb zoomtartományú obival.
5/7 anonim válasza:
"Canon beugró vázai eléggé gagyik."
Nocsak, miket meg nem tudunk. Mesélj még, kérlek!
6/7 anonim válasza:
#3 Miért is gagyik a beugró vázak? Ezt kicsit kifejthetnéd.
Továbbá kezdésnek szerintem tökéletes egy utazózoom, én az első 18-55-ösömet mindig is rövidnek éreztem. Tehát a 18-105-ös mellett vagyok, még ha egy hangyányit tényleg gyengébb képet produkál. Szerintem az első objektívnek az a célja, hogy lehetőleg minden témában kipróbálhassa magát az ember, később pedig el tudja vinni egy kirándulásra, ahová nem akar fixeket cipelni. Ha megtalálja az őt érdeklő témát, úgyis célirányosan kell új objektíveket venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!