Hogy is van akkor a time-lapse?
Figyelt kérdés
A time-lapse igazibol hogy készül? Mert láttam úgy, hogy sok-sok fényképét csinálnak pár másodperces különbséggel. De úgyis, hogy videót vesznek fel és abba pörgetnek bele vágásnál.2017. márc. 30. 15:59
1/7 anonim válasza:
Persze sokféleképpen is elkészülhet.
A leggazdaságosabb ha a gépen be lehet állítani, hogy hány másodpercenként csináljon meg egy képet
2/7 A kérdező kommentje:
Tehát igazibol akkor mindegy? Csak ha videót veszek akkor az több helyet foglal?
2017. márc. 30. 16:17
3/7 anonim válasza:
Gyakorlatban azrt a két. Módszer különbözik
4/7 A kérdező kommentje:
gyakorlatban igen, tudom:) úgy értettem, hogy így is lehet meg úgyis, mid a két módszer jó a célre
2017. márc. 30. 22:04
5/7 anonim válasza:
Megjelenésében szerintem lesz különbség
tehát attól függ mi a célod
6/7 A kérdező kommentje:
pár perces image filmet szeretnék vágni belőle ezért gondoltam, hogy a videó erre alkalmasabb lenne mint a sok fénykép
2017. márc. 30. 22:46
7/7 anonim válasza:
Videóból is megoldható, de mindenképp fotóból érdemes. Kevesebb tárhely kell, kevésbé merül az akksi, ráadásul a felbontás is nagyobb, és ha RAW-ban fotózól akkor sokkal részletesebben bele lehet nyúlni, mintha csak egy tömörített videót rögzítettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!