Shofia kérdése:
A NikonD3300 Fényképezőgép wifi-s?
Figyelt kérdés
Valahol azt látom, hogy igen, valahol, meg nem ír róla semmit. egyik helyen se írják, hogy nincs, de nem írnak róla sokszor semmit. Viszont ugyanarról van szó.2017. febr. 27. 20:17
1/3 anonim válasza:
én csak két helyen néztem meg (DPreview.com adatlap és a NikonUSA honlap), mindkét helyen egybehangzóan és teljesen egyértelműen azt írják, hogy a gépet WiFi képességekkel a WU-1a Wireless Mobile Adapter segítségével lehet felruházni.
ez azt jelenti, hogy egy kb. gyufásdoboznyni kiegészítőt be kell dugni a gép oldalán levő csatlakozóba és onnantól lesz WiFi-s a gép. természetesen ezt külön kell megvenned hozzá, kb. 20 ezer forintért.
2/3 anonim válasza:
"Valahol azt látom, hogy igen"
Én sehol nem találtam utalást arra, hogy wifi-képes lenne a D3300.
3/3 acelsziv válasza:
Nem az. Alapból nem az. Lehet, hogy van hozzá kiegészítő modul eddig nem néztem meg, mert nem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!