Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért nem látja a számítógép...

Miért nem látja a számítógép a kamerát?

Figyelt kérdés
Van egy JVC GR-D320E miniDV típusú kamerám. Összekötötttem a számítógéppel firewiren keresztül de a számítógépen egyetlen program sem találja. Pinnacle-től movie markerig mindent kipróbáltam és semmi. A firewire kártya vadonat új és a kábel is
2017. febr. 13. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Bár még nem volt dolgom ehhez hasonló technikához, de úgy tudom, hogy neked a Capture funkciót kell keresni. Például a Corel VideoStudioban is van Capture funkció.

De vannak kifejezetten Capture programok is.

2017. febr. 13. 18:39
 2/3 A kérdező kommentje:
letöltöttem fel is telepítettem és összekötöttem a kamerát is a géppek őgy ahogy kell. rámegyek a capture fülre és ott a kamera képe nem jelenik meg és nem is látja a gép a kamerát
2017. febr. 13. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem még nem volt sem firewire kártyám, sem DV kamerám.

De szerintem, ez így nem fog menni.

Amikor használunk egy capture funkciót, olyankor analóg videójelet kell bevinni a számítógépbe.

Vagyis le kell játszani a videót, amit majd digitálisan rögzítünk.

Többek között két megoldás is szóba jöhet.

Valamilyen tv tuner kártya, aminek van video bemeneti csatlakotója, de elég lehet egy sima koax antenna bemenet is ha mondjuk egy asztali videómagnón keresztül adjuk ki a jelet.

Másik megoldás valamilyen digitalizáló eszköz.

Már léteznek egész olcsó USB-és csatlakozós digitalizálók.

Például:

[link]

Ilyenkor a kamerát kell rákötni az RC csatlakozóra és úgy visszük be a gépbe a videójelet. Amit majd valamilyen szoftwerrel rögzítünk, de ezekhez adnak szoftwert is.

2017. febr. 13. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!