Ár/érték arányban melyik a legjobb fotótáska márka?
Figyelt kérdés
Illetve melyik az amit már érdemes megvenni, mert emberbaráti áron van és nem gagyi.
A menő márkákat irreális áron nyomják
2017. febr. 3. 09:59
1/9 anonim válasza:
Ha márkákban gondolkodsz, semmit nem értettél meg a világból.
2/9 A kérdező kommentje:
A kérdés adott!
2017. febr. 3. 11:42
4/9 anonim válasza:
Milyen árban gondolkodsz? Talán könnyebb lenne így segíteni...
5/9 anonim válasza:
Amúgy meg mindegyiknél vannak jó és kevésbé jó modellek.
6/9 A kérdező kommentje:
Ok. Akkor 5-10 ezer forint árkategóriában kisebb méretű táskák között melyek ajánlhatók?
2017. febr. 3. 14:24
7/9 anonim válasza:
Egy pár évig mindegyik jó lesz. A márkásak megérik az árukat, de az ember nem él olyan hosszú ideig, vagy nem marad hűséges az adott felszereléshez annyi ideig, hogy ezt értékelje. Én 11 éve hordok hasonló felszerelési dolgokat, az első öt év alatt vettem két akármit, amik kilyukadtak (szó szerint elkopott az anyag ott, ahol a belső merev betét egy kissé nyomta, a hátam vége meg kissé dörzsölte - egy hátizsák alsó pereméről van szó), aztán már hat éve egy Lowepro van. Ennyit az irreális árakról.
8/9 anonim válasza:
A minőség szerintem is megtérül. Nekem Vanguard-om van.
9/9 anonim válasza:
Tíz évig használtam egy Matint.
Imádtam, de teljesen elkopott.
Most egy Samsonite védi a felszerelést.
Kifutott modell outlettből harmad áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!