Árthat a fényképezőgépemnek a -10 fokos hőmérséklet?
Figyelt kérdés
Nem működik a fényképezőgépem, amikor bekapcsolom egy fényes képernyő jelenik meg rajta, amin semmi nem látszik, se a beállítási ikonok, se az a kép, amire fókuszálok vele, semmi. Elképzelhető, hogy velem volt amikor -10 fokban valahova mentem, a táskámba tettem, de nem használtam. Árthat ez neki? És egyáltalán hol javítanak fényképezőgépeket, egy sima elektronikai szervízben? Egyébként Olympus fényképezőgépem van.2017. jan. 22. 11:12
1/4 anonim válasza:
-10 fokban még nem szabadna ilyet csináljon egy komolyabb gép az tuti max -30 nál nézesd meg az biztos
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez nem komoly gép, újonnan vettem és csak 22 ezer forint volt, pár évvel ezelőtt. Nem is vagyok vele megelégedve.
2017. jan. 22. 11:21
3/4 anonim válasza:
Maga a -10 fok nem valószínű, hogy kárt okoz a gépben. Az már igen, ha a -10-ről beviszed a lakásba, ott egyből kicsapódik a hideg felületeken a pára, te pedig bekapcsolod. Az elektromosság és a nedvesség nem jó barátok.
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Fényképezőgép függő. Barátnőmnek sem drágább a gépe és ő is ilyen hidegben használta, mondjuk az akksi nem bírta sokáig, de a gépnek semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!