Mit ajanlotok? 14l

Figyelt kérdés
Fotozni szeretnek vele. Ejszakai fotozas tipusnak kellene lennie rajta.Max 50-ig tudok elmenni. Kicsit tobb az nembaj.Szeretnek ink egy nagyobbat. Kicsim mar volt. Nekem az kicsi.
2017. jan. 20. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Szólj apádnak hogy segítsen választani.
2017. jan. 20. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy bridge kamera neked elég, Fujinak is vannak ilyen bridge gépei. Azon van manuális mód és automata is, de még nem annyira komoly és átláthatatlan első gépnek, mint egy DSLR.
2017. jan. 20. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Nekem elég nagy van. Érdekel?
2017. jan. 20. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Éjszakaihoz csak erős zajszűréssel fog működni egy 50 ezres gép. Minden filter alkalmazása információ veszteséget fog okozni. Nem lesz igazán jó minőségű a fotó.
2017. jan. 20. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Én a helyedben szánnék még több pénzt egy tükörreflexesre (Mondjuk Canon EOS 1200D Body és mellé egy Canon EF-S 24mm f/2.8 STM), mivel Bridge vagy kompakt géppel nem lesz olyan jó eredmény. Mivel kicsi a szenzorjuk, ezért nagyon zajos lesz a kép ISO 800-nál. Lehet Photoshopban eltűntetni 20 kép segítségével de nagyon időigényes. Alapértékeket nem nehéz megtanulni, nekem sikerült és én is 14 vagyok. Ha olyan telefonod van amin mindent ki lehet választani (záridő, rekesz, ISO, fehéregyensúly) akkor gyakorolj azon.
2017. jan. 20. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Manuálisan állítanád be, hogy jó legyen estére vagy OLYAN módot akarsz? (odatekersz és csoda- ez kamu, egyik speciális mód sem lesz olyan jó, mint amit te állítasz be (helyesen))

Mond neked valamit ez a pár kifejezés: rekesz, záridő, ISO? Ezek például elég fontosak az esti fényképezéshez. Szükséges még hozzá a tripod, esetleg távkioldó.

50 ezerért csak használtan vehetsz jót, de akkor is inkább dobj rá még egy 20 ezret.

És még ehhez jönnek a kiegészítők (ha nem adnak hozzá), pl.: táska, állvány, különböző szűrők, távkioldó, objektív sapka (bár ez szinte mindig van hozzá), stb.

A "kicsim már volt" alatt kompaktra gondolsz? Nem kötözködésből, de ha így fogalmaztad meg, akkor inkább egy pár fotós könyvet vennék a helyedben, ugyanis nem a gépen múlik a jó kép, hanem rajtad!

A legjobb könyv szerintem (érthető megfogalmazás, példák képekkel, minden fotó alatt ott vannak a beállításai, kompozícióról is ír, az elején gép választásról is szót ejt), A digitális fotózás műhelytitkai, ez 3500-4000 Ft.

Amúgy korban hasonlóak vagyunk, 13/L.

2017. jan. 20. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös: valószínű, hogy egy 1/2.3-as vagy kisebb szenzorú telefonnal tud készíteni éjszakai képeket...
2017. jan. 20. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!