Milyen microsd kártyát érdemes venni? [Nikon D3300, (18-105 objektív) ]
Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon fontos hogy milyen sd kártyám van? Szerintetek melyik jobb: kingston hc 4 vagy sony hc 10 (1) ?2017. jan. 5. 18:41
1/5 anonim válasza:
a hc 10 gyorsabb, uh a kettő közül azt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Egyébként maga a márka közül mindegy, hogy Kingston vagy sony ?
2017. jan. 5. 18:56
3/5 anonim válasza:
volt már kb minden márkám, egyikkel se volt gondom, szóval szerintem totál irreleváns. Ha nagyon érdekel egy-egy termék google biztos kidob plusz információkat, de szerintem egyikel se lehet melléfogni.
4/5 anonim válasza:
Én szlovák boltból bagóért rendeltem Kingstont
Nyilván garancia ilyenkor igen csak kockázatos de
1. Van annyival olcsóbb amennyiért megéri
2. Nincs vele gond. Már hármat rendeltem.
5/5 ThodEE GoD válasza:
SDHC formátumot javasolnak, legalább C10est de minél gyorsabb annál jobb sorozat képnél és videózásnál is.
Micro SDHC adapterrel elvileg nem ajánlott, nekem eddig nem volt bajom vele 5 féle nikon vázban is használtam, Nikon napon szenzor tisztításnál kicsit ki voltak akadva de akkor is működött és az ott kiállított drága vázakkal is kifogástalanul ment.
Sandisk extreme pro 16Gb van most a gépembe, bírja ha 5-6kép be jön hirtelen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!