Akciókamera, drótkábel használata. Pontosan hogyan kéne rögzíteni?
Figyelt kérdés
Van egy Lamax X7 Mira nevezetű akciókamerám, és még nem nagyon volt rá alkalmam, hogy szélesebb körben teszteljem minden tartozékát. Van amelyikre rá se jöttem, hogy minek van :D. Na most, van egy drótkábel a dobozban, mind a két végén hurokkal. Ez elvileg arra szolgál hogy valahova rögzítem a kamerához, meg pl. a bukósisakhoz, és ha netán leesne a kamera, ez megfogja és nem hagyom el. Ez mind szép és jó, de én nem jöttem rá hogy hova lehetne ezt elhelyezni a kamerán. Az is lehet, hogy nem is így kell használni. :D Én új vagyok a témában, de ha esetleg valaki jártasabb, elmondhatná, hogy miként kell és hova. :)2017. jan. 4. 23:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!