Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nikon d3300 vagy canon eos 600d?

Nikon d3300 vagy canon eos 600d?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy az igényeimnek megfelelően melyik gépet ajánlanátok, illetve miért?

Sportvideózás, tájképek videózása, sportfotók, portrék illetve bármilyen más fotóra, amiket másokról csinálhatnék random.

Amennyiben más gépet tudnátok ajánlani Canon és Nikonon belül nyugodtan írjátok le illetve lehetőleg érveljetek is, hogy miért!:)

Néztem videókat, képeket, barátok videóit-képeit, eddig a Nikonra szavaznék én!:)

2017. jan. 3. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha videózni is akarsz, akkor Canon.

Ha rám hallgatsz, akkor nem 600D, hanem mondjuk 5D Mark III.

A tájképek videózását mondjuk nem tudom értelmezni, de szerintem nem is vesztek vele sokat.

2017. jan. 3. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de ebben az árkategóriában gondolkodom:)
2017. jan. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!