Egy 170mm ekvivalens fókusztávú objektívet milyen záridővel lehet még kézben megtartani hogy ne mozduljon be?
Köszi! Végre egy érdemi válasz a sok kötekedés között! :)))
Pacsi ment
De azért te nem tudtad megállni beszólás nélkül még a korrekt választ sem.
Egyébként értelmes és érthető kérdésre általában hasonló választ is kap az ember...
Na akkor én sem állom meg beszólás nélkül :)
Gyakran van olyan hogy jön egy paprikajancsi, és ad egy olyan választ, hogy attól függ hogy piros vagy fekete?
És akkor megkérdezem tőle hogy mi a helyzet ha piros és mi ha fekete és kiderül hogy gőze nincsen róla csak belepfázott. Közben az ilyenek meg eltrollkodják a kérdést. (úgy általában jellemző nem csak erre a kategóriára)
Na ilyenkor tudok én is robbanni és alig álom meg hogy ne küldjem el a jó ..va nénikéjébe.
Egyébként nekem volt már olyan hogy 50es fókusztávval fotóztam 1/60s-on és a kép tényleg jó lett de pixelvadász szinten lehetett látni hogy azért bemozdult.
Szóval pixelvadászoknak az iskolás képletet érdemes még osztani kettővel. Azaz ebben az esetben 1/340sec lesz az eredmény ami még mindig megoldható nappali fényviszonyok mellett vagy vakuval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!