Miért nem kapcsol be a fényképezőgépem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy 2 éves Nikon Coolpix L830 típusú fényképezőről van szó, ami egyáltalán nem reagál semmire, nem kapcsol be. Vettem már bele vadi új akksit, arra sincs reakció, töltöttel is próbáltam, sőt mikor a laptophoz csatlakoztatom,még arra sem reagál.
Nem ejtettem le, nem ázott el, nem érte semmi olyan hatás, ami magyarázatul szolgálna.
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. dec. 24. 14:34
2/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy ennél a gépnél hogy van de a Canon EOS 1200D-nél ha nem csukod be az akkufedélt akkor nem reagál semmire, mivel van egy olyan kis pöcök amit az akkufexél csukott állapotban benyom és ezáltal működik csak.
3/3 A kérdező kommentje:
Be van csukva az akkufedél, úgyhogy ez az ok kizárva, minden a helyén van át is néztem,nincs letörve semmi belőle, nem volt leejtve,hogy valami eltörjön vagy elmozduljon. de azért köszönöm :)
2016. dec. 24. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!