Amikor fordulok videózás közben, mosódnak az előtérben lévő dolgok miért?

Figyelt kérdés
Canon EOS 7D Mark 2 vel videózom és amikor fordulok kamerával akkor enyhén mosódnak az előtérben lévő dolgok.Van valamilyen program amivel ezt kitudom küszöbölni? hallottam róla hogy a fényképezőgnél létezik ez az elmosódás a kameráknál már kevésbé fordul elő.Létezik erre az elmosódásra egy bizonyos szak kifejezés is de nem jut most eszembe.Szóval oylan programot keresek amivel ezt az elmosódást tudom ki tudom küszöbölni.Köszönöm
2016. dec. 15. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyanazért, amiért a vonatból kinézve a közeli fák. Növeld a záridőt, hátha úgy kevésbé mosódik el. Próbáld meg az fps 4-szeresére vagy 8-szorosára állítani a záridőt.
2016. dec. 15. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:

A keresett kifejezés a shutter speed. Ha nagyon felviszed az időt, az elviszi az ISO-t is az meg hozza a zajossodást.Meg kell találni az arany közép utat. De ez mindíg téma függő. Befolyásoló tényező a fényviszony, és a mozgó téma. Amit találtam ott azt ajánlják, hogy az expozíciós idő az az fps duplája legyen. Vagyis 24fps-nél 1/50. 30fps-nél 1/60 .....stb

Ezzel kapcsolatban ezeket találtam:

[link]

Még ezt is érdemes megnézni:

[link]

2016. dec. 15. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!