Egy kisebb bridge géphez melyik táskát javasolnátok? Max 5000 Ft értékben gondolkodom.
Esetleg, ha valakinek van más ötlete, ami belefér a keretbe, szívesen meghallgatom.
Nem értem miért olyan nagy feladat eldönteni egy táskáról hogy melyik legyen. Ha belefér a gép, van sok praktikus zseb rajta és nem fog leszakadna a válladról fél év alatt akkor az jó táska.
Pl. a második amit linkeltél értelmesebb vétel lenne.
Pont azért nehéz eldönteni, amit itt szépen fel is vázoltál. Tapasztalatokra voltam kíváncsi, hogy ki mit ajánl. Amíg személyesen nincs lehetőségem megnézni, hogy melyik milyen, addig így oldom meg.
És köszönöm a választ.
Ezt így nem fogod tudni megoldani. Fel kell emelned a seggedet és bemenni valamelyik szaküzletbe, ahol meg tudod nézni őket. Viszed a gépet is, belepróbálod, kipróbálod.
Neten nem látod a méreteket, nem látod, milyen anyagból van, nem látod a varrások minőségét, nem látod, mennyi zseb van benne, mennyire variálható a bele - soroljam még?
Mi sem tudjuk, mekkora a géped, mi sem tudjuk kép alapján, mekkora egy táska, milyen a minősége - és nem tudjuk, mennyi kacatot akarsz még belepakolni a gép mellé.
Szóval valamelyik délután kimozdulsz szépen a külvilágba, értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!