Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ha maximum 200 000 ftod lenne...

Ha maximum 200 000 ftod lenne egy dslr gépre+objektívre, melyiket vennéd meg? (És miért? )

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel nekem Canon EOS 1200D van ezért újítanék az 1300D-re és az objektívek választékából pedig régi Carl Zeiss vagy Pentacon objektívet vennék adapterrel, mivel az M42-esek nem drágák viszont nagyon jók.
2016. dec. 9. 06:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Használt Canon 70-200/4 objektívet, és ami még belefér használtan vázat. De mondjuk én telés vagyok. Ezzel neki sem állnék kis szobában nagy tömegről csoport képeket készíteni. :) Szóval azért ez a kérdés... :D
2016. dec. 9. 17:05
 3/5 masni1 válasza:
Én OLYMPUS-t vennék. Nagyon jó belépő szintű gép. A pénzedbe beleférne egy makrózó lencse is. Így komplett géped lenne. És a beállításokat is megtanulnád, hogy minek, miért kell annyinak lenni. A képei nagyon szépek. Természetesen én úgy értettem, hogy vegyes használatra szánod. Nos így pont arra jó.
2016. dec. 10. 09:44
 4/5 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a képlet, csodák nincsenek. Amennyi pénzed van, olyan tudást kapsz. Csakis Canon vagy Nikon szettet válasz. A Nikon elsőre olcsóbb de ha bővíteni szeretned később, sokkal többe kerül hozzá minden. Én a Canont javaslom és abból ami belefér a keretbe. Inkább egy nagyobb átfogású objektívet (18-135) nézz, mint egy 18-55öt. Ne vesszél el a technikai részletekbe, mivel kezdőnek tűnsz nem fogod észrevenni, kihasználni a párezer forintért kínált különbségeket.
2016. dec. 12. 07:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Canon vagy Nikon mert amíg egy Sony váz elsőre olcsóbbnak tűnhet de az obik 2x annyiba kerülnek.

Ne ragaszkodj feltétlenül az újhoz.

A mai obik akár 3-4 gazdát is kiszolgálnak. Vázban vegyél 3 számjegyest (pl.700D) azok tudásban -ha rákapsz az ízére- hosszabban jó lesz, nem növő ki hamar.

Vázból is vegyél bátran használtat. Ez nem olyan mint a használat autó. ;-)

Javaslom a F.A.V (fotós adok veszek) Facebook csoportot, ott szuper talalhatsz szuper dolgokat

2016. dec. 13. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!