Autós kamerát szeretnék venni, full HD-ban. Overmax-ot, meg ConCorde-ot ajánlottak, megnéztem a tesztvideókat is. Jónak tűnnek. Van valakinek ezekkel tapasztalata, vagy mást ajánlani? Max 40 ezerig mennék el árban.
A concorde magyar cég, de kínában gyártat. Az overmax teljesen kínai.
Van egy overmax vertis fami2 telefonom, már a lányomé, 4 éves, még bírja.
Volt 2 concorde tabletem, az elsőről azt gondoltam elpusztíthatatlan. Legkisebb gyermekem dobálta, ráállt, ráhányt, korcsolyázott vele, és végül egy esés után eltört a kijelző. A második hamarabb eltört egy civakodás után. De amig működtek, nagyon jók voltak. Van még egy concorde vezeték nélküli otthoni telefonunk, az bírja a viszontagságokat.
Ennyit tudok a két gyártóról.
Talán garancia ügyileg könnyebb dolgod van a concorde-val, mivel Magyar gyártó.
Ezzel tisztában vagyok, de mivel senki nem válaszolt rá, ezért gondoltam, hogy legalább a gyártókról adok felvilágosítást. Még van egy overmax kinectes játék, de azt csak karácsonykor próbáljuk ki.
Gondolom, ha a concorde egyéb készülékei jól működnek, akkor a kamera is jól fog.
Főleg, ha a vélemények is jók róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!