Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Megéri megvenni egy gopro-t,...

Megéri megvenni egy gopro-t, vagy vannak hasonjló gépek olcsóbban?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy kamerát, amit tudok motorra, biciklire rögzíteni és kis méretű. Tehát hasonlót, mint a gopro. Kérdés, hogy van e hasonló, csak olcsóbban?
2016. dec. 7. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van.

Mennyire fontos a natív 4K rögzítés számodra?

Menniyre fontos a nagy látószög?

És mennyit szánnál rá?

2016. dec. 7. 12:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Igazából fogalmam sincs, mennyibe kerülnek így nem tudom mennyit szánnék rá. Ha kell 2-3 hónappal tovább spórolok, úgyis csak tavasszal kezdeném használni. A 4K nem fontos. Aminek örülnék az a timelapse, valamint ha lenne 60, esetleg 120 fps-es felvétel is. A látószögekhez szinte egyáltalán nem értek, de nem kell 180 fokos. Egy átlag telefon látószöge megfelelne. (fogalmam nincs, annak mekkora)

Gondolom fotózni mindegyikkel lehet, mert annak is örülnék. Vízálló tok nem szükséges, csak a kormányra, valamint selfiebotra való felszerelhetőség lenne praktikus.

A felvétel minőségére nem vagyok nagyon háklis, de ha 10-20 ezer forinton múlik egy jobb minőség, akkor inkább kifizetek annyival többet.

2016. dec. 7. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
2016. dec. 7. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Aha, értem. Mennyit szánnál rá?
2016. dec. 7. 14:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mennyibe kerülnek. Kapásból olyan 40-50 ezerre gondoltam. + 20-30 ezret még mellé gyűjtenék, ha megéri.
2016. dec. 7. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Az első generációs Xiaomi Yi-t ajánlom, vagy a Gitup Git 2-őt.

Keress tesztvideókat a neten.

Amúgy a legolcsóbb ami még használható is, az a SJ4000, de ha olyat vennél óvatosan, mert hamisítják!

2016. dec. 7. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!