Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Körülbelül mennyibe kerülhet...

Körülbelül mennyibe kerülhet Máté Bence leseinek bérlése?

Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 22:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az amatőr alatt a hobby fotóst értettem és a felszerelésre céloztam. Tehát, hogy nem kell egy jó képhez feltétlenül egy 600as fix tele hanem elég a hobby célra megvásárolt 55-200 kit obi is mert a téma ott van előtted pár méterre.
2016. dec. 5. 22:17
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem egy marmonkanna 95-ösért kattogtathatsz egy napot, ha megvan még a piros Lada kombija...

Realitás talaja, túlzásokba ne essünk.

2016. dec. 6. 20:11
 13/22 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2016. dec. 6. 22:13
 14/22 anonim ***** válasza:

Ránéztem a honlapon és elég komoly pénzeket fektettek be.

Semmiképpen sem arról van szó hogy ott állnak pocsékban ezek a lesek és örülnek ha jön valaki és ad pár ezer forintot hogy használhassa őket.

Üzletszerűen kínálják a leshasználati lehetőségeket ami nem kis lóvé lesz.

2016. dec. 7. 09:55
 15/22 A kérdező kommentje:
Igen, ő ebből él. Én már voltam másoknak a lesében és azok is 6-10000Ft/nap úgyhogy gondol Bence fűtött leseinek ára ennek többszöröse.
2016. dec. 7. 11:03
 16/22 anonim ***** válasza:

13.: Na, mégse tévedtem, egy rendes fém marmonkanna 20 L, most 350 Ft körül van a 95-ös literje, tehát 7000 Ft/nap + fűtés költsége, ha fűtött a les.

A másik: ha én "elkezdenék" építkezni a Tájvédelmi körzet / halgazdaság területén, nem "biztos", hogy "megengednék".

Ha van egy saját halastavam, annak, viszont már (gyakorlatilag) olyan épületet építek a szélére, amit akarok. Azaz nekem nem teljesen világos, hogy Bence mennyit fizet bérleti díjat a Nemzeti Parknak.

Gondolom ez is plusz költség.

Lessátrunk nekünk is van, bevihetem a Tájvédelmi Körzet nem lezárt területére, de nem fix és nem fűtött. Azaz a madarak sem szoktak hozzá. Plusz nincsenek féligáteresztő tükör ablakai, olyan üvegminőséggel, amin keresztül torzítatlanul lehet fényképezni.

2016. dec. 8. 14:36
 17/22 A kérdező kommentje:

Bence leseinek azért erősebb ára van... A világ több részéről is járnak nagy természetfotósok fotózni a leseibe. Nem 7000 ft az biztos...

Szerintem nem fizet bérleti díjat. Sőt, kap támogatást.

2016. dec. 8. 15:41
 18/22 anonim ***** válasza:

17.: Miért, mennyit akar egy napra?

10 000 Ft nem elég kb. 8-10 órára?

Én max. 10 000 Ft-ot adnék erre a célra Napkeltétől - Napnyugtáig. Lehet a külföldiek többet fizetnek egy pusztaszeri les bérleti díjáért, de errefelé nem hinném.

Most komolyan, 50 - 100 000 Ft/nap - ra gondoltatok, vagy mennyire? Pár ezer Ft/h lehet, ez a reális.

Azt kéne megnézni, mennyi egy fix. 600-as tele obi bérleti díja.

2016. dec. 8. 18:58
 19/22 anonim ***** válasza:

# 18.: Ma láttam Máté Bencét a TV-ben egy kiállításán, hát az a ruha, ami rajta volt (OK, értem én, hogy egy egzotikus népviselet), nem kéne, ha nem akarja, hogy azt gondolják, "na Máté Bence is besokallt", megbuggyant az agya a sikerben és a sok munkában, ami ehhez kellett. Remélem olvassa, mert büszkék vagyunk rá, de jobban illik őhozzá egy öltöny, nyakkendővel.

Itt a környékünkön sok ember megbolondul, sok docens az egyetemen is, de professzor is van szép számmal. Főleg a férfiak, 30-40-50 éves korukig bírják a pofonokat, aztán odabent valami eltörik és kész... Aki sikert ért el, az azért, aki sikertelen, az azért. Kemény hely ez a D-Alföld, csak a szél fütyül.

Szomorú.

2017. nov. 16. 15:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Most látom, magamnak válaszoltam, bocs, # 17-nek ment volna, lehet, nálam is kezd "baj" lenni...
2017. nov. 16. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!