Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fényképezőgép 100ezer körül?

Fényképezőgép 100ezer körül?

Figyelt kérdés
Nem értek a fényképezőgépekhez, de tudnátok mondani olyan objektives fényképezőgépet ami nagyon jó képet csinál, és nagyon szuper? Köszönöm

2016. nov. 29. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Omm, bocsi, de ez nem így megy. Mármint tudom, hogy ez az oldal a kérdések feltevésére van kitalálva, de a fényképezés nem így megy (amúgy ezt kb. már százszor elmondták itt). Nincs olyan gép ami "nagyon jó képeket csinál, és nagyon szuper". Ha egy 2 millás gépet adunk a kezedbe azzal is tudsz béna képeket és egy kompakttal is tudsz nagyon jókat készíteni. A fényképezés egy látásmód (és hozzá sok tudás). Szokták mondani: fotózni mindenki tud, de fényképezni kevesen. Nagy igazság. Egy "szuper" géppel is csinálhatsz homályos képeket, ha erre gondoltál. Azt meg megint nem igazán értem, mit takar az "objektíves fényképezőgép".
2016. nov. 29. 22:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van. Nekem egy Canon EOS 1200D van 18-55-össel, és van hogy használhatatlan képeket csinál, van hogy előtör belőlem az érzés hogy ezt meg kéne hirdetni pár millióért. A fotográfiában nagyon sokat számít a szög, a beállítások. Sokkal drámaibb egy kB 20 cm magasságból készült 20 másodperces kép egy tóról, mint hogyha csak automatába tesszük, fejmagasság, katt. Ha pedig ezt az egész dolgot meg akarod tanulni, neten tanulj, böngéssz, nagyon megért. Jobban mint a több 10 ezres tanfolyamok.
2016. nov. 29. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!