Miért van ilyen hülye hangom videóba? 😢
Figyelt kérdés
15éves lány vagyok és ha videóba beszélek akkor nagyon mély és fiús hangom van olyan mintha nem nyitnám ki rendesen a számat pedig kinyitom rendesen. És engem ez nagyon zavar 😞 most tk ilyen a hangom élőben is? 😱2016. nov. 29. 16:23
1/9 anonim válasza:
hát olyan csak a videóban jobban eltorzítja :D
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi 😩
2016. nov. 29. 16:48
3/9 anonim válasza:
De nem azt mondtam hogy hulye hangod van mert még nem hallottalak ha akarsz küldhetsz hangot és megmondom :D
#1 vagyok
4/9 anonim válasza:
A saját hangodat nagyobbrészt csontvezetéssel hallod, és kisebb részben a hagyományos úton, levegőn keresztül. Emiatt "belül" a saját hangját mindenki teljesen másnak hallja, mintha a többiek. És ha visszahallgatja magát egy hangfelvételről, akkor nem ismer rá a saját hangjára.
Szóval a valódi hangodhoz az a hang van közelebb, amit a videóban hallasz, ez van.
5/9 anonim válasza:
Mások így hallják a hangodat.. te magad nem úgy érzékeled
6/9 anonim válasza:
A #4 mindent leírt, ami fontos. A hangod valóban inkább az, amit a felvételen hallasz, és nem te vagy az egyetlen, akit ez letaglóz. Pedig vele semmi gond, csak neked még szokatlan, de ha megemészted, rájössz, hogy nincs vele baj.
7/9 anonim válasza:
Én férfi vagyok, az én hangom meg magasabb visszahallgatva, mint amit én hallok magamban amikor beszélek... :(
8/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok és lányos a hangom és sokszor ketcsókolomot köszönnek a telefonba :D
9/9 A kérdező kommentje:
😊 köszönöm a válaszokat. Örülök hogy nem csak én vagyok így.
2016. dec. 1. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!