Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért van ilyen hülye hangom...

Miért van ilyen hülye hangom videóba? 😢

Figyelt kérdés
15éves lány vagyok és ha videóba beszélek akkor nagyon mély és fiús hangom van olyan mintha nem nyitnám ki rendesen a számat pedig kinyitom rendesen. És engem ez nagyon zavar 😞 most tk ilyen a hangom élőben is? 😱

2016. nov. 29. 16:23
 1/9 anonim válasza:
hát olyan csak a videóban jobban eltorzítja :D
2016. nov. 29. 16:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi 😩
2016. nov. 29. 16:48
 3/9 anonim válasza:

De nem azt mondtam hogy hulye hangod van mert még nem hallottalak ha akarsz küldhetsz hangot és megmondom :D

#1 vagyok

2016. nov. 29. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A saját hangodat nagyobbrészt csontvezetéssel hallod, és kisebb részben a hagyományos úton, levegőn keresztül. Emiatt "belül" a saját hangját mindenki teljesen másnak hallja, mintha a többiek. És ha visszahallgatja magát egy hangfelvételről, akkor nem ismer rá a saját hangjára.

Szóval a valódi hangodhoz az a hang van közelebb, amit a videóban hallasz, ez van.

2016. nov. 29. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Mások így hallják a hangodat.. te magad nem úgy érzékeled
2016. nov. 29. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
A #4 mindent leírt, ami fontos. A hangod valóban inkább az, amit a felvételen hallasz, és nem te vagy az egyetlen, akit ez letaglóz. Pedig vele semmi gond, csak neked még szokatlan, de ha megemészted, rájössz, hogy nincs vele baj.
2016. nov. 30. 00:17
 7/9 anonim válasza:
Én férfi vagyok, az én hangom meg magasabb visszahallgatva, mint amit én hallok magamban amikor beszélek... :(
2016. nov. 30. 10:58
 8/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok és lányos a hangom és sokszor ketcsókolomot köszönnek a telefonba :D
2016. dec. 1. 13:59
 9/9 A kérdező kommentje:
😊 köszönöm a válaszokat. Örülök hogy nem csak én vagyok így.
2016. dec. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!