Állványt szeretnék, hogyan tudhatnám meg, hogy melyik passzol hozzá?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve vettem egy Fujifilm Finepix S9200 típusú kamerát. Állványt akkor nem találtam hozzá szinte sehol, mert amit láttam, az komolyabb kamerákhoz volt. Most eljutottam a szintre, hogy kellene egy. Hobbi fotózásról van szó, előre leszögezve. Egy Hama Star 61-es állványt találtam eddig a legmegfelelőbbnek számomra. Azt mondják sokan, hogy szabványok ezek az állványok, szóval ehhez is jó lenne. Egy kis segítséget, információt vagy akár egy zsák krumplit is szívesen fogadok :D2016. nov. 20. 12:47
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
utolsóhoz annyit tennék hozzá, hogy az állványok 90%-a alapból ezzel kompatibilis.
A kérdező meg elárulhatná, hogy a Hama start mi alapján találta a legjobbnak, ha még a kompatibilitással sincs tisztában. Már az árat leszámítva, mert az egyik legolcsóbb cucc a piacon.
Az amatőr fotózós állvánnyal az a baj, hogy kétféle állvány van. Az egyik amelyik megtartja a gépet bemozdulás nélkül, a másik pedig ami nem. Nincs olyan, hogy amatőr képre megtartja mozdulatlanul, profira meg nem...
A hama star az egyik legvackabb állvány a piacon, fél év után olyan kotyogós, hogy kézből jobb képeket lövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!