Hiba! Miért fekete a képernyője?
Figyelt kérdés
Mikor bekapcsoltam a fényképezőm, fekete lett a képernyője. Minden más működik rajta, valószínűleg nem a kijelzővel van a baj, de olyan,mintha vaksötétben próbálnék fotózni (Nikon j1) Mitől lehet, vagy mit kell tennem?2016. nov. 18. 23:50
1/6 anonim válasza:
Le kell venni az objektívsapkát.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Objektívsapka természetesen le van véve:D
Köszi a válaszokat!
2016. nov. 19. 10:42
4/6 anonim válasza:
Én pont most jártam úgy,hogy vettem egy gépet használtan.Mikor kipróbáltam beállítottam neki 1.8-as fényerőt és egy 1/50-es záridőt.Exponáltam és a kép tök sötét-mondhatni fekete-volt,de a menüvel nem volt semmi baj.Azt hittem,hogy rossz a szenzor.Aztán csak pár expó után jöttem rá,hogy minimálisra van állítva az iso és este bent,lámpa fénynél próbáltam.:D
5/6 anonim válasza:
A menüpontok látszanak a kijelzőn?
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, látszanak.
Igazából tényleg olyan mintha csak rá lenne téve az objektívsapka...de mégsincs
2016. nov. 20. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!