Panasonic Lumix DMC-TZ80 vélemények?

Figyelt kérdés
Megér 120 ezret?
2016. nov. 6. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok. A #10-es jót mondott viszont annak a gépnek a legnagyobb hátulütője az MFT szenzor, ami elég kicsi. Kisebb mélységélesség (Bokeh) hatást fogsz elérni vele, és a nagy érzékenységet is rosszabbul kezeli. Viszont vannak rá elég jó Voigtländer objektívek, van olyan aminek f/0,95-ös fényere van, ami nagyon jó.
2016. nov. 7. 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Az MFT szenzor 4/3os!

Annál nagyobb már csak tükörreflexesekben van. Arra meg azt mondta hogy nem kell...

2016. nov. 7. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudom hogy az MFT az a 4/3-as és van annál nagyobb MILC-ben is de az már messze nem ez az árkategória. (Sony A7s)
2016. nov. 7. 20:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a Fujifilm x30 is jó, meg ahogy már említették a Panasonic lx100. De szerintem a Canonban sem fogsz csalódni.
2016. nov. 8. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!