Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan tudnék egy KAON CO3600...

Danny091 kérdése:

Hogyan tudnék egy KAON CO3600 által rögzített videókat konvertálni? (. trp)

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy KAON CO3600 beltéri egységem, amivel egy külső meghajtóra veszek fel adásokat. Ezeket szeretném később PCn lejátszani.

Hogyan lehetséges ez? Próbáltam már különböző programokat, de sajnos már a konvertálásnál hibaüzeneteket kapok, hogy nem olvasható a fájl, stb.

Egy 5 órás adás ilyen fájlokra van lebontva:

-XXXX.001 2GB

-XXXX.002 300MB

-XXXX.cxt 1KB

-XXXX.idx 2,4MB

-XXXX.ifo 2KB

-XXXX.rap 514KB

-XXXX.trp 2GB

-XXXX00.mda 0KB

-XXXX01.mda 0KB

-XXXX02.mda 0KB

Próbáltam már a 2 gigás fájlokat a harmadik 300 megással egybefűzni (egy oldalon az "A.F.7 Merge your files" programot ajánlották, egybe is fűzi, lementi egy 4,5 gigás trp fájlba, és ezt nem tudom konvertálni (az eredeti 2 gigásokat se)

Tud valaki segíteni, hogyan juthatnának -akár más úton is- a videók a gépemre és persze hogyan tudnám ezeket mp4 vagy hasonló formátumba konvertálni?

Köszönöm!!

2016. okt. 30. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges 1,5 óránként kiírni a kérdést, ha nem kapsz választ, akkor lehet, hogy még nem olvasta olyan aki válaszolni tud.

Ezek a médiaboxok, beltéri egységek nem véletlenül rögzítenek saját formátumban. Egyszerűen csak a jogdíjak miatt nem lehet leszedni a felvételeket. A UPC-nél pl. ha felmondod az előfizetést valamelyik csatornára, akkor a box még az arról a csatornáról rögzített felvételt se engedi többé lejátszani.

2016. okt. 30. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Jut eszembe:

Persze van mód leszedni a felvételeket, ha lejátszod azokat és valamelyik kimenetre rákötsz egy digitalizáló kártyát, majd PC segítségével újra rögzíted..

2016. okt. 30. 22:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!!

Nem írtam ki 1,5 órája a kérdést, a fél órával ezelöttit javítottam át és nem engedte fél órán belül megint publikálni -lényeg: Köszi a választ! :)

2016. okt. 30. 22:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudsz ehhez esetleg egy linket küldeni pontosan mit keressek és hogyan működik ez? Köszii
2016. okt. 30. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:

UPC esetén az összes csatorna kódolva jön.

Nem tudom ezen lehet-e valahogy segíteni, nézz be a prohardver megfelelő fórumába, ott megmondják mit tudsz tenni.

Egyébként ezért jó a Digi, ott nincsenek lekódolva a csatornák, csak a fizetősek, az HBO, Digi Film meg ilyenek.

[link]

Ez Az UPC fórum:

[link]

Ez a Digi:

[link]

2016. okt. 30. 23:05
 6/7 kkovax38 válasza:

Google: trp to avi

Válogass

[link]

Nem ingyenes

2016. okt. 31. 23:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Termeszetesen mar megjartam a google altal kinalt programokat, de mint irtam, a többsege hibaüzenetet dob fel amikor a fajlt betallozom.
2016. nov. 1. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!