Fotográfia! Hogyan tudok mélyég objektumokat, asztrofotót csinálni?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon elkezdett érdekelni ez a téma. Sony alpha 68-asom van,állvánnyal. Ennyi felszereléssel rendelkezem(egyelőre). Kit obi 18-55 vagy 55-200. Legkisebb blende 4 - 3.5.

Tudom, az még kevés, de ezekkel az adatokkal hogyan tudok ilyen képeket készíteni? Tanácsokat várnék.

Elég kezdő vagyok benne, mégis örülnék akár egy csillagbemozdulásos képnek. Nagy álmom a tejút fotózása, de gondolom az nem lehetséges ilyen felszereléssel.

Se távcsövem,se semmi, így hogyan kezdjek neki?

A hasznos tanácsokat és válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

2016. okt. 14. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
3%

Erre egyszerű a válasz:

[link]

2016. okt. 15. 06:27
 2/4 tsirche ***** válasza:

Kezdésnek ezt nézd át:

[link]

Csillaghúzós és panoráma Tejút képhez meg annyira nem kell extrém felszerelés, inkább a helyszín megválasztása (fényszennyezés elkerülése).

2016. okt. 15. 23:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,google a barátom,tudom,de ennél többet vártam,tapasztalatokat pl.
2016. okt. 17. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:

De figyelj, senki nem fog eltérőket írni, mint amit profik a neten már leírtak nagyon sok oldalon. Sok külföldi oldalon profi fotókkal találkozhatsz, és le is írják hogy hogyan készítették. Itt sem fognak több infoval szolgálni neked. Bár azt meg kell jegyezni, nem úgy van hogy kimész lősz egy-két képet és már olyan lesz mint amiket látsz neten.

Sok ps van mögötte, stacking, satöbbi.

2016. okt. 17. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!