Fotó nyomtatáshoz egy 10x15-ös képhez kb. mennyi fekete festék kell szürkeárnyalatos nyomtatáshoz?
Nem mg, hanem micro gramm.
Gondold el, 3 mg esetén 1000 képpont elvinne 3 grammot.
Egy képre rámenne egy patron és elázna a papír.
A kérdezőnek.
Kezdj el full fekete képeket nyomtatni, és megszámolhatod mennyire elég mire kifogy. Így első kézből szerezhetsz pontos adatot.
Ne haragudjatok de ezekkel a válaszokkal sajnos nem tudok mit kezdeni. Az hogy 3 vagy 3.42 micro gramm, ez egy az nem milliliter, másik nem-e csak úgy írtátok?
Full fekete fotót nem fogok nyomtatni, meg pazarolni a festéket... nekem nem ér meg az 4ezer Ft-ot hogy szórakozzak a tesztelgetéssel. Tudom hogy meg szokott adva lenni, hogy egy fúvóka 1 pöttyre kb. mennyi milliliter festéket használ el, csak nem tudom hol keressem. Az alapján ki tudom számítani hogy 300dpi-ben (szerintem ff-re elég lehet kevesebb is) 10x15-ös képre mennyit fogyasztana.
Igen, meg szokott adva lenni, és leghobb barátod, Google kb 3 perc alatt meg is találja.
Csak a nyomtatód és a patronod típusa kell hozzá, amit velünk elfelejtettél megosztani.
Bár ne is tedd, mert googlezni mindenki tud, te is, ha csak fele annyi időt szántál volna a googlera, mint a kérdés megírására, már tudnád a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!